Centrul Cultural Pitesti
Centrul Cultural Pitesti

Articol

Informare 03 Ianuarie 2018

Informare

Centrul Cultural Pitești organizează colocviul cu tema Iarna în horticultură, în cadrul proiectului cultural-educativ Armonie și stil de viață cu Adina Perianu. Manifestarea, coordonată de dr.ing. Adina Perianu, specialist în horticultură se va desfășura luni, 8 ianuarie, de la ora 15.00, în Sala Ars Nova, din cadrul Centrului Cultural Pitești.

Centrul Cultural Pitești, prin Clubul de Istorie Armand Călinescu și redacția revistei-document Restituiri Pitești organizează colocviul cu tema O istorie culturală a denigrării, în cadrul proiectului cultural-educativ, sub genericul Istorie și istorii cu Marin Toma. Manifestarea, coordonată de lector univ.dr. Marin Toma, redactorul-șef al revistei-document Restituiri Pitești va avea loc miercuri, 10 ianuarie, de la ora 15.00, în Sala Ars Nova, din cadrul Centrului Cultural Pitești.

Centrul Cultural Pitești găzduiește expoziția de semințe tradiționale, sub genericul Semințe cu suflet. Evenimentul, coordonat de Grupul de inițiativă Semințe cu suflet se va desfășura sâmbătă, 13 ianuarie, de la ora 10.00, în Complexul Expozițional Casa Cărții (parter).

Centrul Cultural Pitești organizează spectacolul literar-muzical, sub genericul Eminescu-168, prilejuit de împlinirea a 168 de ani de la nașterea poetului național Mihai Eminescu. Manifestarea, coordonată de cantautorul Tiberiu Hărăguș și poeta Allora Albulescu va avea loc luni, 15 ianuarie, de la ora 17.00, în Sala Ars Nova, din cadrul Centrului Cultural Pitești.

Centrul Cultural Pitești organizează o nouă ediție a proiectului cultural-educativ, sub genericul Povești de viață-povești de suflet cu Denisa Popescu, avându-l invitat pe George Caval, Președintele Camerei de Comerț și Industrie Argeș. Manifestarea, coordonată de poeta Denisa Popescu se va desfășura marți, 16 ianuarie, de la ora 16.00, în Sala Ars Nova, din cadrul Centrului Cultural Pitești.

Director,

Carmen Elena Salub