Centrul Cultural Pitesti
Centrul Cultural Pitesti

Articol

Informare 13 Noiembrie 2017

Informare

Centrul Cultural Pitești organizează dezbaterea sub genericul Arc peste timp – Iulia Hașdeu, susținută de prof.univ.dr Crina Bocșan Decusară, membru al Uniunii Scriitorilor din România–Filiala București și președintele Asociației UNESCO Iulia Hașdeu. Manifestarea, coordonată de poeta Monica Mihaela Minescu va avea loc miercuri, 15 noiembrie, de la ora 14.00, în Sala Ars Nova, din cadrul Centrului Cultural Pitești.

Centrul Cultural Pitești organizează o nouă ediție a Clubului literar-artistic Mona Vâlceanu, având-o invitată pe profesoara de limba spaniolă Cătălina Constantinescu de la Universitatea Pitești. Evenimentul, coordonat de scriitoarea Mona Vâlceanu va avea loc joi, 16 noiembrie, de la ora 16.00, în Sala Ars Nova, din cadrul Centrului Cultural Pitești.

Centrul Cultural Pitești organizează întâlnirea culturală, sub genericul O seară în spiritul anilor 20. Manifestarea, coordonată de promotorul cultural Clarisa Popescu va avea loc joi, 16 noiembrie, de la ora 18.00, în Sala Ars Nova, din cadrul Centrului Cultural Pitești.

Centrul Cultural Pitești și Biserica Domnească Sfântul Gheorghe organizează simpozionul cu tema Sf.Mina (Buna Vestire –Greci), cea mai veche biserică din Pitești, în cadrul proiectului cultural-educativ, sub genericul Biografii de excepție cu Octavian Dărmănescu. Manifestarea, coordonată de muzeograful Octavian Dărmănescu va avea loc marți, 21 noiembrie, de la ora 12.00, în Sala Ars Nova, din cadrul Centrului Cultural Pitești.

Primăria Municipiului Pitești organizează prin Centrul Cultural Pitești, Concursul de Fotografie sub genericul „Piteștiul Meu”, ediția a II-a, având tema „Clădiri și monumente din Pitești”, în vederea încurajării artei fotografice și pentru realizarea unor materiale de prezentare a orașului.

Regulamentul și fișa de înscriere sunt postate pe site-ul oficial al instituției(www.centrul-cultural-pitesti.ro).

Se acordă următoarele premii:

Premiul I – 1200 de lei

Premiul II – 800 de lei

Premiul III – 600 de lei

Mențiune – 400 de lei.

Înscrierea participanților are loc în perioada 10 noiembrie – 12 decembrie 2017. Jurizarea și anunțarea câștigătorilor se vor face pe data de 14 decembrie, iar vernisajul expoziției și festivitatea de premiere se vor desfășura pe data de 15 decembrie, la ora 12, în Holul Primăriei Municipiului Pitești.

Director,
Carmen Elena Salub